Общи условия за ползване

Общи условия

Данни за собственика на KLOSHARBAGS.COM

KLOSHARBAGS.COM е специализиран в изработката и продажбата на чанти и аксесоари с уникален дизайн.

KLOSHARBAGS.COM е собственост на "КЛОШАР ЕМПАЙЪР" ЕООД, с ЕИК 205350387, рег. на адрес гр. София, Бул. Евлоги Георгиев 68, МОЛ Деян Миленков.

За продуктите

Всички стоки са произведени от нас. Имената на моделите са вътрешно-фирмена стокова класификация. Възможно е да съвпадат с имена на модели на други фирми-производители, за което не носим отговорност. В показаните снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различни устройства (яркост, контраст и други).

Как да поръчате избран продукт?

Попълнете формата за поръчка в страницата на избраният продукт или се обадете на телефон 0877457773. Може да пишете на e-mail: klosharbags@gmail.com ако имате специфични въпроси или нямате възможност да разговаряте по телефон.

Как се извършва доставката?

Всички доставки се извършват с куриер и плащане с наложен платеж. Доставката на територията на България е напълно безплатна при поръчка над 150 лева. 

Имам ли опция за преглед преди заплащане?

Имате възможност да разгледате поръчаният продукт, преди да го заплатите. Опаковаме всеки продукт така, че да бъде максимално лесен за разглеждане. Ако се откажете от покупка поради намерен дефект транспортните разходи са изцяло за наша сметка, но ако откажете поради някаква друга причина то всички направени куриерски разходи са за Ваша сметка.

За колко време се извършва доставката?

Поръчки, направени до 15ч през работна седмица се изпращат на същия ден и се получават на следващия работен ден (включително събота). Нормално срока за доставка е 1 работен ден до повечето населени места, освен ако не е упоменато друго. Поръчки, направени след 15ч се изпращат през следващият работен ден. Поръчки, направени в Неделя се обработват в Понеделник.

Как мога да върна поръчан продукт, закупен през интернет сайт KLOSHARBAGS.COM?

В рамките на 14 дни може да върнете поръчан продукт, закупен от онлайн магазин KLOSHARBAGS.COM. Винаги изпращаме продуктите с опция за преглед преди получаване, но ако все пак размислите няма проблем да разменим продукта или да възстановим заплатената за него сума, на посочена от Вас банкова сметка. Съгласно ЗЗП в срок от 14 дни може да върнете закупен продукт, ако е в пълна окомплектовка, без видими следи от употреба, с налични документи за покупка (издадени при заплащане от куриер). При връщане или замяна на продукт разходите са изцяло за Ваша сметка, до офис на Еконт в гр. София, офис "Орлов мост".

Цени в сайта

Всички цени, посочени в сайта, са крайни и са в български лева (BGN). Срока на обявени по-ниски цени важи до изчерпване на количествата. Възможно е да има допуснати грешки или промени в цените. В този случай ще Ви уведомим незабавно за настъпване на промените.

Наличности

Поради голямото разнообразие от модели и цветове нямаме възможност да държим от всички модели по много бройки на склад. В страницата на всеки отделен продукт може да намерите информация дали е наличен в избраният цвят или е с предварителна заявка.

В работно време отразяването на наличности е в реално време. Ако поръчвате извън работно време е възможно друг клиент да е направил заявка за същият артикул преди Вас, като в този случай се обработват и изпращат първо постъпилите заявки. При междувременно изчерпване ще се свържем незабавно с Вас.

Абонирате за известия чрез SMS, email, Facebook или друг метод

Изпращайки Вашият email или телефон към KLOSHARBAGS.COM (във връзка с абониране за известия, обработка на заявка или по всеки друг начин) се съгласявате да получавате свързани известия от KLOSHARBAGS.COM във връзка с нови продукти/продуктови групи, промоции или персонални оферти. Във всеки изпратен email или SMS се съдържат инструкции защо го получавате и методите на отписване. Ако имате трудности във връзка с отписване или желаете да се отпишете преди да сте получили email/sms от нас, то може да се свържете с нас за да премахнем Вашите данни. Вашите данни няма да бъдат предадени на трета страна.

Онлайн магазин KLOSHARBAGS.COM спазва изцяло ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ (ЗЗП), включително предоставяме доброволно 14 дневна търговска гаранция на закупените артикули. Гаранцията важи при правилна употреба и нормално натоварване на продуктите.

При абониране по e-mail имате възможност да се отпишете по всяко време, като във всяко получено от нас съобщение има инструкции как може да извършите това. След реализиране на поръчка е възможно да получите промоционални e-mail или SMS съобщения от нас. Отписване може да направите по всяко време, като изпратите e-mail до klosharbags@gmail.com с Вашият телефонен номер или e-mail адрес. KLOSHARBAGS.COM използва Google Analytics и Facebook Pixel за проследяване на интеракциите със сайта. В сайтовете на съответните трети страни може да намерите детайлна информация какво и как се съхрнавяна. "КЛОШАР ЕМПАЙЪР" ЕООД не продава и не предоставя лични данни на трети страни.

ВАЖНО: Запазваме си правото да откажем изпълнение на дадена поръчка при съмнение за злоупотреба или нерегламентирано използване на наши продукти. За всяка поръчка записваме системни данни, които ни позволяват да локираме изключително бързо и точно извършителя на нарушение и да го предадем към съответните власти.

При лоша история на клиент (непотърсена пратка, неоснователни негативни коментари или друго условие, довели до финансови загуби или имидж) запазваме право да откажем изпълнение на поръчка или можем да изискаме предварително 100% заплащане на поръчката по банков път.

"КЛОШАР ЕМПАЙЪР" ЕООД не толерира некоректно поведение и действа активно във връзка със защита на доброто си име и интереси, включително чрез съдействие на МВР и други отговорни органи за идентификация и подвеждане под отговорност на лица, засегнали интересите на дружеството.