*** PRE - ORDER*** Кръгла раница KLOSHAR с вградена грамофонна плоча | BROWNIE

190,00 лв.
+ -

 *** Този артикул не е наличен и може да бъде изработен отново в срок от 14 дни.***

Класическата кръгла раница на KLOSHAR BAGS е изключително атрактивна и удобна. Кръглата форма неминуемо привлича погледите, особено когато е на гърба. Изработена е от кафява лачена еко кожа със златист отблясък. Цялата визия на модела наподобява едно масивно лъскаво бижу, което въпреки целия си блясък, не натрапва нито с цвят, нито с прекалена екстравагантност. Презрамките са също в кафяво,но кожата е с по-матиран ефект. Тяхната дължина може да се регулира. Разполага с едно голямо отеделие и 2 по-малки от вътрешната част. Има и 1 джоб с цип, пришит към външната част на гърба. Има и къса дръжка за повече удобство при носене. В предната част е вградена 1 автентична дългосвиреща грамофонна плоча, която лесно може да бъде сваляна и заменяна с друга. Над нея има поставен протектор от плътен прозрачен винил, който я предпазва от издраскване и мокрене.

*Вградена дългосвиреща грамофонна плоча

*Материали: Еко кожа, винил и полиестер
*Размери: 32см диаметър/ 10см
* Къса дръжка

* Регулиращи се презрамки
* Закопчаване с цип
* 2 вътрешни джоба
* 1 външен джоб

 

*** Всяка плоча, вградена в моделите на KLOSHAR BAGS, е поставена така, че да може лесно да се сваля и заменя с друга. Нашата компания цели да съхрани и запази автентичността и цялостта на всяка една плоча, защото за нас това е история, която можем само да предаваме на вас - нашите клиенти. ***

Доставка
Доставка

Доставка: Всички доставки се извършват с куриер и плащане с наложен платеж. Доставката на територията на България е напълно безплатна при поръчка над 200 лева. 

Поръчки, направени до 15ч през работна седмица се изпращат на същия ден и се получават на следващия работен ден (включително събота). Нормално срока за доставка е 1 работен ден до повечето населени места, освен ако не е упоменато друго. Поръчки, направени след 15ч се изпращат през следващият работен ден. Поръчки, направени в Неделя се обработват в Понеделник.

Имате възможност да разгледате поръчаният продукт, преди да го заплатите. Опаковаме всеки продукт така, че да бъде максимално лесен за разглеждане. Ако се откажете от покупка поради намерен дефект транспортните разходи са изцяло за наша сметка, но ако откажете поради някаква друга причина то всички направени куриерски разходи са за Ваша сметка.