BG
BG EN

"NATY" music reactive LED lamp by PALADIM

ИНДИВИДУАЛЕН ПРОДУКТ
 
* Aко харесвате този проект и искате нещо подобно, моля не се колебайте да се свържете с нас и да обсъдим вашата идея.
 
Изработена по поръчка лампа, вдъхновена от KLOSHAR BAGS ,  която включва малка грамофонна  плоча / 7 инча / и музикални реактивни LED светлини. "NATY" използва микрофон за откриване и реагиране на музика и с помощта на мобилно приложение можете да изберете различни видове визуализация или просто да я накарате да свети в цвят, който желаете.
 
ПО ПОРЪЧКА ДО 6 СЕДМИЦИ
 
* "Моля, имайте предвид, че всеки продукт, който правим, може леко да се различава от снимките поради различните дървесни шарки, но ние обещаваме, че ще бъде най-добрата ни работа!" - PALADIM HANDMADE
 
Виж повече на www.paladim.bg
770,00 €
добави в количката
Моля, изберете:
"NATY" music reactive LED lamp by PALADIM
Доставка
Доставка

Доставка: Всички доставки се извършват с куриер и плащане с наложен платеж. Доставката на територията на България е напълно безплатна при поръчка над 200 лева. 

Поръчки, направени до 15ч през работна седмица се изпращат на същия ден и се получават на следващия работен ден (включително събота). Нормално срока за доставка е 1 работен ден до повечето населени места, освен ако не е упоменато друго. Поръчки, направени след 15ч се изпращат през следващият работен ден. Поръчки, направени в Неделя се обработват в Понеделник.

Имате възможност да разгледате поръчаният продукт, преди да го заплатите. Опаковаме всеки продукт така, че да бъде максимално лесен за разглеждане. Ако се откажете от покупка поради намерен дефект транспортните разходи са изцяло за наша сметка, но ако откажете поради някаква друга причина то всички направени куриерски разходи са за Ваша сметка.