***SOLD OUT***ANGEL BACKPACK | SILVER WINGS

350,00 лв.
+ -

*** Изчерпан модел***

Раницата “ANGEL” е с изключително интересен и атрактивен дизайн. Представлява малка кръгла раница с вградена 7 инчова грамофонна плоча на Balkanton. Тя лесно може да бъде заменяна с друга, в зависимост от Вашите предпочитания. Изработена е от висококачествена сребриста еко кожа и светлоотразителен плат в детайлите. И за да не е просто раница, решихме да добавим крила. Те се поставят и свалят много лесно с помощта на тик-так копчета и имат 2 позиции. При едната са разперени в страни, а при другара стоят прибрани надолу. В основата си имат дървена конструкция, за да стоят изправени и да не се пречупват. На гърба на раницата добавихме и едно джобче, скрито зад къса винилова дръжка. А в самата дръжка вградихме допълващи визията на раницата елементи. Вътрешната част е изработена от полистерен плат. Разполага с 3 малки джобчета, единият с цип.

 

• Раницата е лимитиран модел и няма да бъде изработена повторно

 

Характеристики:

*Материали: Сребриста еко кожа, светлоотразителен плат, полиестер 

*Крила с опция за сваляне

*Размах на крилата: 70см

*Размери: 23см диаметър/9см 

*3бр вътрешни джоба, единият с цип

*Регулируеми презрамки от метална верига

*Къса дръжка

 

*** Всяка плоча, вградена в моделите на KLOSHAR BAGS, е поставена така, че да може лесно да се сваля и заменя с друга. Нашата компания цели да съхрани и запази автентичността и цялостта на всяка една плоча, защото за нас това е история, която можем само да предаваме на вас - нашите клиенти. ***

Доставка
Доставка

Доставка: Всички доставки се извършват с куриер и плащане с наложен платеж. Доставката на територията на България е напълно безплатна при поръчка над 200 лева. 

Поръчки, направени до 15ч през работна седмица се изпращат на същия ден и се получават на следващия работен ден (включително събота). Нормално срока за доставка е 1 работен ден до повечето населени места, освен ако не е упоменато друго. Поръчки, направени след 15ч се изпращат през следващият работен ден. Поръчки, направени в Неделя се обработват в Понеделник.

Имате възможност да разгледате поръчаният продукт, преди да го заплатите. Опаковаме всеки продукт така, че да бъде максимално лесен за разглеждане. Ако се откажете от покупка поради намерен дефект транспортните разходи са изцяло за наша сметка, но ако откажете поради някаква друга причина то всички направени куриерски разходи са за Ваша сметка.