IRON Backpack

299,00 лв.
+ -

Представяме ви една много различна и атрактивна кръгла раница. Изработена е от огледална еко кожа в сребрист цвят, а моделът е вдъхновен от героя на Iron man. Има два начина за носене – единият е с разтворени зъбци, а другият с прибрани. Трансформирането става много лесно с помощта на тик – так копчета. Предната част е направена от твърда прозрачна материя, зад коята е вградена малка грамофонна плоча. При нужда, плочата може да бъде заменяна с друга или просто да си я пуснете на грамофон и послушате. В задната част на раницата прибавихме къса дръжка от проздрачен винил, в която запечатахме малки кръгчета от холограмно фолио. Зад дръжката се разполага едно скрито джобче. За вътрешната част  използвахме черен промазан плат, а презрамките направихме от сребриста верига. Тяхната дължина може да се регулира.

 

Материали: Еко кожа, полиестер, протектор, метална верига

Размери: 25см диаметър х 11,5см дълбочина

3бр. вътрешни джоба, единия, от които с цип

1бр. заден джоб

 

*** Всяка плоча, вградена в моделите на KLOSHAR BAGS, е поставена така, че да може лесно да се сваля и заменя с друга. Нашата компания цели да съхрани и запази автентичността и цялостта на всяка една плоча, защото за нас това е история, която можем само да предаваме на вас - нашите клиенти. ***

Доставка
Доставка

Доставка: Всички доставки се извършват с куриер и плащане с наложен платеж. Доставката на територията на България е напълно безплатна при поръчка над 200 лева. 

Поръчки, направени до 15ч през работна седмица се изпращат на същия ден и се получават на следващия работен ден (включително събота). Нормално срока за доставка е 1 работен ден до повечето населени места, освен ако не е упоменато друго. Поръчки, направени след 15ч се изпращат през следващият работен ден. Поръчки, направени в Неделя се обработват в Понеделник.

Имате възможност да разгледате поръчаният продукт, преди да го заплатите. Опаковаме всеки продукт така, че да бъде максимално лесен за разглеждане. Ако се откажете от покупка поради намерен дефект транспортните разходи са изцяло за наша сметка, но ако откажете поради някаква друга причина то всички направени куриерски разходи са за Ваша сметка.