BG
BG EN

CAPELLA HAT | LARGE | REFLECTIVE BLUE

Шапка тип Капела REFLECTIVE BLUE

Супер ефектна шапка с огромна периферия. Изработена е от светлоотразителен промазан плат в синьо. Много лека и екстравагантна, шапката е идеално допълнение за по-смелите дами. 

 

Характериситки:

Материали: Промазка, памук

Дълга връзка с опция за сваляне

95,00 €
добави в количката
Моля, изберете:
CAPELLA HAT | LARGE | REFLECTIVE BLUE
Доставка
Доставка

Доставка: Всички доставки се извършват с куриер и плащане с наложен платеж. Доставката на територията на България е напълно безплатна при поръчка над 200 лева. 

Поръчки, направени до 15ч през работна седмица се изпращат на същия ден и се получават на следващия работен ден (включително събота). Нормално срока за доставка е 1 работен ден до повечето населени места, освен ако не е упоменато друго. Поръчки, направени след 15ч се изпращат през следващият работен ден. Поръчки, направени в Неделя се обработват в Понеделник.

Имате възможност да разгледате поръчаният продукт, преди да го заплатите. Опаковаме всеки продукт така, че да бъде максимално лесен за разглеждане. Ако се откажете от покупка поради намерен дефект транспортните разходи са изцяло за наша сметка, но ако откажете поради някаква друга причина то всички направени куриерски разходи са за Ваша сметка.

Подобни продукти