*** PRE - ORDER*** Light my FIRE | Shoulder bag

250,00 лв.
+ -

***Чантата не е налична и може да бъде изработена отново в срок от 14 дни.***

Light my FIRE Shoulder bag

е изключително удобна и компактна дамска чанта. Външната част е от матирана черна еко кожа и е декорирана под формата на горящ огън. Вътрешната част е подплатена с Kloshar патерн " EPIC" . Има едно главно отделение и един вътрешен джоб. Изработена е с много голямо внимание към всеки един детайл. Има къса дръжка от верига, кожа и колан. Убедени сме, че бихте се влюбили в нея!

 

Материали: Еко кожа , полиестерен плат в KLOSHAR патерн , халки , верига , цип , колан

Размери: 20см/30см/8см

Къса дръжка

Твърдо дъно

Закопчаване с цип

Доставка
Доставка

Доставка: Всички доставки се извършват с куриер и плащане с наложен платеж. Доставката на територията на България е напълно безплатна при поръчка над 200 лева. 

Поръчки, направени до 15ч през работна седмица се изпращат на същия ден и се получават на следващия работен ден (включително събота). Нормално срока за доставка е 1 работен ден до повечето населени места, освен ако не е упоменато друго. Поръчки, направени след 15ч се изпращат през следващият работен ден. Поръчки, направени в Неделя се обработват в Понеделник.

Имате възможност да разгледате поръчаният продукт, преди да го заплатите. Опаковаме всеки продукт така, че да бъде максимално лесен за разглеждане. Ако се откажете от покупка поради намерен дефект транспортните разходи са изцяло за наша сметка, но ако откажете поради някаква друга причина то всички направени куриерски разходи са за Ваша сметка.