Shoulder BAG | Light my FIRE

+ -
199,00 лв.
Характеристики
Доставка
Характеристики

Чанта за през рамо  KLOSHAR BAGS

 

Изключително удобна и компактна дамска чанта, подходяща за всеки ден. Изработена е от матирана черна еко кожа и е декорирана под формата на горящ огън. Има едно главно отделение и един вътрешен джоб.

 

Материали: Еко кожа и полиестерен плат в KLOSHAR патерн

Размери: 20см/30см/8см

Къса дръжка

Твърдо дъно

Закопчаване с цип

Доставка

Доставка: Всички доставки се извършват с куриер и плащане с наложен платеж. Доставката на територията на България е напълно безплатна при поръчка над 200 лева. 

Поръчки, направени до 15ч през работна седмица се изпращат на същия ден и се получават на следващия работен ден (включително събота). Нормално срока за доставка е 1 работен ден до повечето населени места, освен ако не е упоменато друго. Поръчки, направени след 15ч се изпращат през следващият работен ден. Поръчки, направени в Неделя се обработват в Понеделник.

Имате възможност да разгледате поръчаният продукт, преди да го заплатите. Опаковаме всеки продукт така, че да бъде максимално лесен за разглеждане. Ако се откажете от покупка поради намерен дефект транспортните разходи са изцяло за наша сметка, но ако откажете поради някаква друга причина то всички направени куриерски разходи са за Ваша сметка.