Next Level Duffel bag | K-WOSH ®

Базова цена: 299,00 лв.

K-WOSH ® Duffel bag 

Сакът е най-голямото бижу в колекцията. С класическа форма и големина, но с дизайн - отличаващ се от всичко, което сте виждали.

Изработен е от сублимиран брезентов плат и винил. В сака са вградени две 7 инчови грамофонни плочи, които могат да се свалят, слушат или заменят с други.

Отвън има 4 джоба с цип, а във вътрешната част има 5 други джоба както и два специални прозрачни джоба за двата албума на WOSH MC, за да не ходиш никъде без тях.

Най-якото на сака е дъното му. Можеш да избираш дали да провокираш околните и да си оставиш прозрачно дъното, или да скриеш съдържанието в сака с WOSH MC патерн. 

Сакът разполага с две удобни къси дръжки и една дълга, която може да се регулира.

 

Материали: Брезентов плат и винил

* закопчаване с двоен цип

* къси дръжки

* дълга регулираща се презрамка 90см-120см

 

 

Продуктът е успешно добавен в количката
299,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Доставка: Всички доставки се извършват с куриер и плащане с наложен платеж. Доставката на територията на България е напълно безплатна при поръчка над 200 лева. 

Поръчки, направени до 15ч през работна седмица се изпращат на същия ден и се получават на следващия работен ден (включително събота). Нормално срока за доставка е 1 работен ден до повечето населени места, освен ако не е упоменато друго. Поръчки, направени след 15ч се изпращат през следващият работен ден. Поръчки, направени в Неделя се обработват в Понеделник.

Имате възможност да разгледате поръчаният продукт, преди да го заплатите. Опаковаме всеки продукт така, че да бъде максимално лесен за разглеждане. Ако се откажете от покупка поради намерен дефект транспортните разходи са изцяло за наша сметка, но ако откажете поради някаква друга причина то всички направени куриерски разходи са за Ваша сметка.