FANNY PACK | METAL X

180,00 лв.
+ -

The METAL X Fanny pack by KLOSHAR BAGS е чантичка за кръста с уникален дизайн. Разполага с 2 отделения – едно голямо предно и по-малко задно. Закопчават се с цип. Изработена е от черна и сребриста естествена кожа и памучен плат.  Дръжката е от метална верига, чиято дължина се регулира, чрез карабинер.

Характеристики:

Материали: Естествена кожа и памучен плат
*2 малки отделения с цип
*метална верига
*метално лого

Доставка
Доставка

Доставка: Всички доставки се извършват с куриер и плащане с наложен платеж. Доставката на територията на България е напълно безплатна при поръчка над 200 лева. 

Поръчки, направени до 15ч през работна седмица се изпращат на същия ден и се получават на следващия работен ден (включително събота). Нормално срока за доставка е 1 работен ден до повечето населени места, освен ако не е упоменато друго. Поръчки, направени след 15ч се изпращат през следващият работен ден. Поръчки, направени в Неделя се обработват в Понеделник.

Имате възможност да разгледате поръчаният продукт, преди да го заплатите. Опаковаме всеки продукт така, че да бъде максимално лесен за разглеждане. Ако се откажете от покупка поради намерен дефект транспортните разходи са изцяло за наша сметка, но ако откажете поради някаква друга причина то всички направени куриерски разходи са за Ваша сметка.