Раничка с вградена малка грамофонна плоча | Black Triangle

+ -
289,00 лв.
Характеристики
Доставка
Характеристики

MINI BACKPACK by KLOSHAR BAGS е раница за модерното градско момиче. Удобна, компактна и въпреки това, достатъчно голяма, за да събере всичко необходимо. Изработена е в по-класическа форма, но винаги в стил „kloshar” с вградена автентична грамофонна плоча. Black Triangle е направена изцяло от висококачествена черна естествена кожа с триъгълни мотиви. Кожата е с бляскав ефект, който се забелязва най-добре на слънчева светлина. Презрамките, късата дръжка и контурите са от сребриста по-мека естествена кожа. Много подходяща е за дамите, които предпочита по-семпли и изчистени модели. Има вградена една малка автентична грамофонна плача на DECCA ( Югославия), която може лесно да се подменя с друга, по Ваше желание. В задната част разполага с един джоб с цип, подходящ за ключове и други по-малки предмети. Във вътрешната част има едно омекотено отделение, подходящо за таблет или тетрадка (А4). Разполага и с още един по-малък джоб. Раницата е единствена бройка и няма да бъде изработвана отново.

Характеристики:

*Материали: Естествена кожа и памучен плат

*Размери: 28см височина/23 дължина/ 8см широчина

*Регулиращи се презрамки: 88см- 70см

*2 вътрешни джоба и 1 външен с цип

*Плочата може да се сменя

*Плочата, която е вградена в дадения продукт е използвана само за рекламна цел и е възможно артикулът да НЕ пристига със същата такава. Ако имате лични предпочитания, не се колебайте да се свържете с нас тук

Доставка

Доставка: Всички доставки се извършват с куриер и плащане с наложен платеж. Доставката на територията на България е напълно безплатна при поръчка над 200 лева. 

Поръчки, направени до 15ч през работна седмица се изпращат на същия ден и се получават на следващия работен ден (включително събота). Нормално срока за доставка е 1 работен ден до повечето населени места, освен ако не е упоменато друго. Поръчки, направени след 15ч се изпращат през следващият работен ден. Поръчки, направени в Неделя се обработват в Понеделник.

Имате възможност да разгледате поръчаният продукт, преди да го заплатите. Опаковаме всеки продукт така, че да бъде максимално лесен за разглеждане. Ако се откажете от покупка поради намерен дефект транспортните разходи са изцяло за наша сметка, но ако откажете поради някаква друга причина то всички направени куриерски разходи са за Ваша сметка.