"SHINY" CLUTCH BAG

180,00 лв.
+ -

Позволи си малко блясък с "SHINY" CLUTCH BAG !

Супер стилна и удобна чанта тип клъч. Изработена е основно от черна еко кожа и декорирана с холограмни елементи. Има и малки детайли от естествена кожа тип зебра. За вътрешната част сме изпозвали зелен полиестерен плат и плат с принт на Kloshar bags "EPIC". По края на капачето пришихме черна полиестерна лента с флорални мотиви в зелено и сребристо. Вградили сме малка 7 инчова грамофонна плоча и автентична обложка. Най- хубавото е, че и двата елемента могат да се подменят с други, в зависимост от Вашия вкус и предпочитания. Закопчалката е метална, а дължината на колана се регулира.

• Чантата е единствена бройка и няма да бъде изработвана отново.

Материали: Естествена и еко кожа, винил и полиестерен плат

Размери:

32см/ 23см

 

 

Доставка
Доставка

Доставка: Всички доставки се извършват с куриер и плащане с наложен платеж. Доставката на територията на България е напълно безплатна при поръчка над 200 лева. 

Поръчки, направени до 15ч през работна седмица се изпращат на същия ден и се получават на следващия работен ден (включително събота). Нормално срока за доставка е 1 работен ден до повечето населени места, освен ако не е упоменато друго. Поръчки, направени след 15ч се изпращат през следващият работен ден. Поръчки, направени в Неделя се обработват в Понеделник.

Имате възможност да разгледате поръчаният продукт, преди да го заплатите. Опаковаме всеки продукт така, че да бъде максимално лесен за разглеждане. Ако се откажете от покупка поради намерен дефект транспортните разходи са изцяло за наша сметка, но ако откажете поради някаква друга причина то всички направени куриерски разходи са за Ваша сметка.