"ANGEL" Backpack by KLOSHAR BAGS | Bluebird

+ -
350,00 лв.
Характеристики
Доставка
Характеристики

"ANGEL" Раницата е с уникален дизайн и е изработена от висококачествена синя еко кожа, зелена и холограмна естествена кожа и прозрачен винил. Основен елемент в нея е вградената грамофонна плоча, която има опция за смяна. Крилата са прикрепени с тик-так копчета, което ги прави лесно подвижни. Могат да стоят в две позиции. Има добавена къса дръжка на гърба на раницата, за по-удобно захващане. Изключително удобна и атрактивна „Angel” серията се превърна в най-разпознаваемия модел на бранда.

Характеристики:

*Материали: Еко кожа, естествена кожа и прозрачен винил 

*Крила с опция за сваляне

*Размах на крилата: 70см

*Размери на раничката: 23см диаметър/9см 

*3бр вътрешни джоба, единият от които с цип

*Регулируеми презрамки от метална верига

*Къса дръжка

Доставка

Доставка: Всички доставки се извършват с куриер и плащане с наложен платеж. Доставката на територията на България е напълно безплатна при поръчка над 200 лева. 

Поръчки, направени до 15ч през работна седмица се изпращат на същия ден и се получават на следващия работен ден (включително събота). Нормално срока за доставка е 1 работен ден до повечето населени места, освен ако не е упоменато друго. Поръчки, направени след 15ч се изпращат през следващият работен ден. Поръчки, направени в Неделя се обработват в Понеделник.

Имате възможност да разгледате поръчаният продукт, преди да го заплатите. Опаковаме всеки продукт така, че да бъде максимално лесен за разглеждане. Ако се откажете от покупка поради намерен дефект транспортните разходи са изцяло за наша сметка, но ако откажете поради някаква друга причина то всички направени куриерски разходи са за Ваша сметка.