O BACKPACK by KLOSHAR BAGS | VINYL & GOLD

Базова цена: 129,00 лв. 199,00 лв.

Класическата кръгла раница на KLOSHAR BAGS е изключително атрактивна и удобна. Кръглата форма неминуемо привлича погледите, особено когато е на гърба. Разполага с едно голямо отеделие и 2 по-малки от вътрешната част. Има и 1 джоб с цип, пришит към външната част на гърба. Изработена е от златиста еко кожа с лачен ефект в комбинация с прозрачен винил и декорация от парченца зелена и златна естествена кожа. Презрамките са от златиста кожа и колан, а тяхната дължина може да се регулира. Разполага и с къса дръжка за повече удобство при носене. В предната част е вградена 1 автентична дългосвиреща грамофонна плоча, която лесно може да бъде сваляна и заменяна с друга. Над нея има поставен протектор от плътен прозрачен винил, който я предпазва от издраскване и мокрене.

Характеристики:

*Вградена дългосвиреща грамофонна плоча

*Материали: Еко и естествена кожа, винил и памучен плат
*Размери: 32см диаметър/ 10см
* Къса дръжка

* Регулиращи се презрамки
* Закопчаване с цип
* 2 вътрешни джоба
* 1 външен джоб с цип

Продуктът е успешно добавен в количката
129,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Доставка: Всички доставки се извършват с куриер и плащане с наложен платеж. Доставката на територията на България е напълно безплатна при поръчка над 200 лева. 

Поръчки, направени до 15ч през работна седмица се изпращат на същия ден и се получават на следващия работен ден (включително събота). Нормално срока за доставка е 1 работен ден до повечето населени места, освен ако не е упоменато друго. Поръчки, направени след 15ч се изпращат през следващият работен ден. Поръчки, направени в Неделя се обработват в Понеделник.

Имате възможност да разгледате поръчаният продукт, преди да го заплатите. Опаковаме всеки продукт така, че да бъде максимално лесен за разглеждане. Ако се откажете от покупка поради намерен дефект транспортните разходи са изцяло за наша сметка, но ако откажете поради някаква друга причина то всички направени куриерски разходи са за Ваша сметка.