Раница "The Portal"

149,00 лв. 199,00 лв.
+ -

 Раницата "The Portal" е минималистичен модел в по- класическа форма. Външната част е изработена от твърд брезентов плат в черно и декорирана със същия сив. Вътрешната е подплатена с тъмен полиестерен плат. Разполага с едно голямо отделение и малък джоб на гърба.

Материали: Брезентов плат, полиестер

Размери: 41см височина/32 ширина/13см дълбочина

Регулируеми презрамки 

Запокчаване с двупосочен цип 

къса дръжка

Доставка
Доставка

Доставка: Всички доставки се извършват с куриер и плащане с наложен платеж. Доставката на територията на България е напълно безплатна при поръчка над 200 лева. 

Поръчки, направени до 15ч през работна седмица се изпращат на същия ден и се получават на следващия работен ден (включително събота). Нормално срока за доставка е 1 работен ден до повечето населени места, освен ако не е упоменато друго. Поръчки, направени след 15ч се изпращат през следващият работен ден. Поръчки, направени в Неделя се обработват в Понеделник.

Имате възможност да разгледате поръчаният продукт, преди да го заплатите. Опаковаме всеки продукт така, че да бъде максимално лесен за разглеждане. Ако се откажете от покупка поради намерен дефект транспортните разходи са изцяло за наша сметка, но ако откажете поради някаква друга причина то всички направени куриерски разходи са за Ваша сметка.