Crossbody bag | Black and Yellow

Малка, удобна и компактна чантичка с нов дизайн.

Изработена е от черна еко кожа с максимално изчистена визия.

Разполага с малък страничен джоб и едно главно отделение. Дръжката е изработена от черен колан (4см), който прави модела подходящ не само за дамите. Закопчава се с велкро ленти.

 

Размери: 

Ширина: 17см

Височина: 20см

Дълбочина: 9см

Дължина на презрамката: 120см

Доставка +

Доставка: Всички доставки се извършват с куриер и плащане с наложен платеж. Доставката на територията на България е напълно безплатна при поръчка над 200 лева. 

Поръчки, направени до 15ч през работна седмица се изпращат на същия ден и се получават на следващия работен ден (включително събота). Нормално срока за доставка е 1 работен ден до повечето населени места, освен ако не е упоменато друго. Поръчки, направени след 15ч се изпращат през следващият работен ден. Поръчки, направени в Неделя се обработват в Понеделник.

Имате възможност да разгледате поръчаният продукт, преди да го заплатите. Опаковаме всеки продукт така, че да бъде максимално лесен за разглеждане. Ако се откажете от покупка поради намерен дефект транспортните разходи са изцяло за наша сметка, но ако откажете поради някаква друга причина то всички направени куриерски разходи са за Ваша сметка.

BAGS

NOW 50% OFF | EPIC COLLECTION

SHOP

BACKPACKS

NOW 50% OFF | EPIC COLLECTION

SHOP