Сак с 2 малки грамофонни плочи и прозрачно дъно by KLOSHAR BAGS

Уникален сак с вградени две 7-инчови грамофонни плочи. Сакът разполага с 4 външни джоба с цип и 4 вътрешни, единият от които е с цип. Подходящ е както за кратки пътувания, така и за по-дълги трипове. С впечатляващия му дизайн няма как да не се откроявате.

Размери: 44см дължина / 30см диаметър

Материали: Еко кожа, джинсов и памучен плат и винил

* закопчаване с двоен цип

* къси дръжки

* дълга регулираща се презрамка 90см-120см

Доставка +

Доставка: Всички доставки се извършват с куриер и плащане с наложен платеж. Доставката на територията на България е напълно безплатна при поръчка над 200 лева. 

Поръчки, направени до 15ч през работна седмица се изпращат на същия ден и се получават на следващия работен ден (включително събота). Нормално срока за доставка е 1 работен ден до повечето населени места, освен ако не е упоменато друго. Поръчки, направени след 15ч се изпращат през следващият работен ден. Поръчки, направени в Неделя се обработват в Понеделник.

Имате възможност да разгледате поръчаният продукт, преди да го заплатите. Опаковаме всеки продукт така, че да бъде максимално лесен за разглеждане. Ако се откажете от покупка поради намерен дефект транспортните разходи са изцяло за наша сметка, но ако откажете поради някаква друга причина то всички направени куриерски разходи са за Ваша сметка.

BAGS

NOW 50% OFF | EPIC COLLECTION

SHOP

BACKPACKS

NOW 50% OFF | EPIC COLLECTION

SHOP