Кръгла раница KLOSHAR с вградена грамофонна плоча | GRAY

Класическата кръгла раница на KLOSHAR BAGS е изключително атрактивна и удобна. Кръглата форма неминуемо привлича погледите, особено когато е на гърба. Разполага с едно голямо отеделие и 2 по-малки от вътрешната част. Единият джоб е омекотен  и много подходящ за поставяне на таблет или малък компютър. Има и 1 джоб с цип, пришит към външната част на гърба. Изработена е от сива еко кожа с перфориран ефект и кантове от черна кожа. Комбинацията сиво-черно е много подходяща за urban style или street style. Непретенциозна и минималистична, тя е перфектната раница за всеки ден. Презрамките са от черна кожа и колан, а тяхната дължина може да се регулира. Разполага и с къса дръжка за повече удобство при носене. В предната част е вградена 1 автентична дългосвиреща грамофонна плоча, която лесно може да бъде сваляна и заменяна с друга. Над нея има поставен протектор от плътен прозрачен винил, който я предпазва от издраскване и мокрене.

Характеристики:

*Вградена дългосвиреща грмофонна плоча

*Материал: Еко кожа, винил и памучен плат

*Размер: 12.5см / 31см

*Регулируеми презрамки

*Къса дръжка

*2 вътрешни джоба, единият от тях е с цип

*1бр прозрачен протектор за плочата

Доставка +

Доставка: Всички доставки се извършват с куриер и плащане с наложен платеж. Доставката на територията на България е напълно безплатна при поръчка над 200 лева. 

Поръчки, направени до 15ч през работна седмица се изпращат на същия ден и се получават на следващия работен ден (включително събота). Нормално срока за доставка е 1 работен ден до повечето населени места, освен ако не е упоменато друго. Поръчки, направени след 15ч се изпращат през следващият работен ден. Поръчки, направени в Неделя се обработват в Понеделник.

Имате възможност да разгледате поръчаният продукт, преди да го заплатите. Опаковаме всеки продукт така, че да бъде максимално лесен за разглеждане. Ако се откажете от покупка поради намерен дефект транспортните разходи са изцяло за наша сметка, но ако откажете поради някаква друга причина то всички направени куриерски разходи са за Ваша сметка.

BAGS

NOW 50% OFF | EPIC COLLECTION

SHOP

BACKPACKS

NOW 50% OFF | EPIC COLLECTION

SHOP