Pre-order | Mini O Backpack | KLOSHAR PATTERN

179,00 лв.
+ -

***Чантата не е налична, но може да се изработи отново в срок от 3 седмици от приемане на поръчката.

 

Поръчайте като ни пишете в контактната форма тук "MINI O BACKPACK" е с типичен за Kloshar bags дизайн с кръгла форма. Тя е малка, компактна, но и побира достатъчно. С този модел искахме да предложим нещо интересно и на по-финните дами и любителки на мини чанти и раници. Запазихме кръглата форма и вградената плоча, но променихме всичко останало. Главният отвор е с двоен цип и се отваря от край до край, като предната част пада изцяло. Вътре направихме 2 джоба от едната страна и един малък с цип от другата, подходящ за документи и други малки ценни вещи. На външната част на гърба също добавихме джоб, който остава скрит зад дръжката. А, дръжката изработихме от двоен прозрачен винил, в който вградихме малки, цветни точенца от холограмно фолио. Плочата е поставена в лицевата част на раницата, като над нея има отново прозрачен винил, закрепен с тик-так копчета. Основният материал, с който е изработена е плътен зелен полиестерен плат с авторски принт на Kloshar bags. Комбиниран е с черна еко кожа. Презрамките също в това съчетание и дължината може да се регулира.

Характеристики:

*Вградена 7 инчова грамофонна плоча

*Материали: Еко кожа,винил, сублимиран плат KLOSHAR PATTERN

*Размери: Диаметър – 24см, Ширина – 9см

*Закопчаване с цип 

*Регулируеми презрамки 

* Удобна къса дръжка

*3 вътрешни джоба, единият, от които с цип

 

*Плочата, която е вградена в дадения продукт е използвана само за рекламна цел и е възможно артикулът да НЕ пристига със същата такава. Ако имате лични предпочитания, не се колебайте да се свържете с нас тук

 

*** Всяка плоча, вградена в моделите на KLOSHAR BAGS, е поставена така, че да може лесно да се сваля и заменя с друга. Нашата компания цели да съхрани и запази автентичността и цялостта на всяка една плоча, защото за нас това е история, която можем само да предаваме на вас - нашите клиенти. ***

Доставка
Доставка

Доставка: Всички доставки се извършват с куриер и плащане с наложен платеж. Доставката на територията на България е напълно безплатна при поръчка над 200 лева. 

Поръчки, направени до 15ч през работна седмица се изпращат на същия ден и се получават на следващия работен ден (включително събота). Нормално срока за доставка е 1 работен ден до повечето населени места, освен ако не е упоменато друго. Поръчки, направени след 15ч се изпращат през следващият работен ден. Поръчки, направени в Неделя се обработват в Понеделник.

Имате възможност да разгледате поръчаният продукт, преди да го заплатите. Опаковаме всеки продукт така, че да бъде максимално лесен за разглеждане. Ако се откажете от покупка поради намерен дефект транспортните разходи са изцяло за наша сметка, но ако откажете поради някаква друга причина то всички направени куриерски разходи са за Ваша сметка.