Раничка с малка грамофонна плоча | COSM

+ -
169,00 лв.
Характеристики
Доставка
Характеристики

 MINI BACKPACK by KLOSHAR BAGS е раница за модерното градско момиче. Удобна,  компактна и въпреки това, достатъчно голяма, за да събере всичко необходимо. Изработена е в по-класическа форма, но винаги в стил „kloshar” с вградена автентична грамофонна плоча. Основният материал, от който е направена е тъмно зелена матова кожа с бежов еко косъм, имитирайки животинска шарка. Под нея, като междинен слой, сме добавили водоустойчив брезентов плат, който придава повече плътност и здравина на раницата. Музиката е запечатана в 7 инчова грамофонна плоча, а нетипичната визия на модела ви гарантира загледани погледи и усмивки. Разполага с едно голямо отделение и 3 по-малки джобчета. Две от тях са разположени във вътрешната част и едно (с цип) е пришито към гърба на раницата. Има къса дръжка в горната част, за по-удобно захващане, а дължината на презрамките може да се регулира. Те са облечени в тъмно зелена лачена еко кожа.

Характеристики:

 

*Вградена малка грамофонна плоча "БалканТон"

*Материали: Еко кожа с косъм, винил и памучен плат

*Размери: 28см височина/23 дължина/ 8см широчина

*Регулиращи се презрамки: 88см - 70см

*Къса дръжка

*2 вътрешни джоба и 1 външен с цип

*Плочата може да се сменя

Доставка

Доставка: Всички доставки се извършват с куриер и плащане с наложен платеж. Доставката на територията на България е напълно безплатна при поръчка над 200 лева. 

Поръчки, направени до 15ч през работна седмица се изпращат на същия ден и се получават на следващия работен ден (включително събота). Нормално срока за доставка е 1 работен ден до повечето населени места, освен ако не е упоменато друго. Поръчки, направени след 15ч се изпращат през следващият работен ден. Поръчки, направени в Неделя се обработват в Понеделник.

Имате възможност да разгледате поръчаният продукт, преди да го заплатите. Опаковаме всеки продукт така, че да бъде максимално лесен за разглеждане. Ако се откажете от покупка поради намерен дефект транспортните разходи са изцяло за наша сметка, но ако откажете поради някаква друга причина то всички направени куриерски разходи са за Ваша сметка.