Кръгла раница KLOSHAR с вградена грамофонна плоча | GOLD MIX

+ -
160,00 лв.
Характеристики
Доставка
Характеристики

Класическата O BAG by KLOSHAR BAGS е изключително удобна и атрактивна раница. Тя съчетава в себе си едновременно интересен дизайн, функционалност и екстравагантност, чрез вградените в нея грамофонни плочи. Изработена е от златиста еко кожа и памучна подплата отвътре. Грамофонната плоча е вградена така, че да може да се сваля или подменя. За допълнителна сигурност е добавен прозрачен винил над нея, като освен от чупене, я предпазва и от издраскване. Вътрешната част представлява едно голямо отделение и 2 по-малки джоба. Презрамките са от колан, чиято дължина се регулира.

Характеристики:

*Вградена една дългосвиреща грмофонна плоча

*Материал: Еко кожа, винил и памучен плат

*Размер: 12.5см / 31см

*Регулируеми презрамки

*2 вътрешни джоба, единият от тях е с цип

*1бр прозрачен протектор за плочата

Доставка

Доставка: Всички доставки се извършват с куриер и плащане с наложен платеж. Доставката на територията на България е напълно безплатна при поръчка над 200 лева. 

Поръчки, направени до 15ч през работна седмица се изпращат на същия ден и се получават на следващия работен ден (включително събота). Нормално срока за доставка е 1 работен ден до повечето населени места, освен ако не е упоменато друго. Поръчки, направени след 15ч се изпращат през следващият работен ден. Поръчки, направени в Неделя се обработват в Понеделник.

Имате възможност да разгледате поръчаният продукт, преди да го заплатите. Опаковаме всеки продукт така, че да бъде максимално лесен за разглеждане. Ако се откажете от покупка поради намерен дефект транспортните разходи са изцяло за наша сметка, но ако откажете поради някаква друга причина то всички направени куриерски разходи са за Ваша сметка.