Pre-order | FANNY PACK | EPIC BLACK

+ -
69,00 лв.
Характеристики
Доставка
Характеристики

***Чантата не е налична, но може да се изработи отново в срок от 3 седмици от приемане на поръчката.

 Поръчайте като ни пишете в контактната форма тук

 

Класическата O BAG by KLOSHAR BAGS е изключително удобна и атрактивна чанта. Тя съчетава в себе си едновременно интересен дизайн, функционалност и екстравагантност, чрез вградените в нея грамофонни плочи. Изработена е от черна еко кожа в комбинация от зелени кантове.Част от колекцията EPIC 201497682.03. Грамофонните плочи са вградени така, че да могат да се свалят или подменят. За допълнителна сигурност е добавен прозрачен винил над тях, като освен от чупене, ги предпазва и от издраскване. Вътрешната част представлява едно голямо отделение и 2 по-малки джоба. Дръжката е от колан, чиято дължина се регулира.

 

 

 

Характеристики:

 

*Вградени две дългосвирещи грмофонни плочи

 

*Материали: Еко кожа, KLOSHAR патерн и памучен плат

Доставка

Доставка: Всички доставки се извършват с куриер и плащане с наложен платеж. Доставката на територията на България е напълно безплатна при поръчка над 200 лева. 

Поръчки, направени до 15ч през работна седмица се изпращат на същия ден и се получават на следващия работен ден (включително събота). Нормално срока за доставка е 1 работен ден до повечето населени места, освен ако не е упоменато друго. Поръчки, направени след 15ч се изпращат през следващият работен ден. Поръчки, направени в Неделя се обработват в Понеделник.

Имате възможност да разгледате поръчаният продукт, преди да го заплатите. Опаковаме всеки продукт така, че да бъде максимално лесен за разглеждане. Ако се откажете от покупка поради намерен дефект транспортните разходи са изцяло за наша сметка, но ако откажете поради някаква друга причина то всички направени куриерски разходи са за Ваша сметка.