Pre-order | FANNY PACK | EPIC GREEN

+ -
69,00 лв.
Характеристики
Доставка
Характеристики

***Чантата не е налична, но може да се изработи отново в срок от 3 седмици от приемане на поръчката.

Поръчайте като ни пишете в контактната форма тук

THE FANNY PACK by KLOSHAR BAGS е най-удобната чантичка, която можете да имате. Малка, практична и много функционална. Правоъгълната форма позволява побирането на повече и по-обемни принадлежности. Може да се носи на кръста, през рамо или на рамото. Разполага с 3 отеделния, 2 предни и един скрит джоб от вътрешната страна, много подходящ за ценни вещи, при пътуване. Изработен е от твърд полиестерен плат в зелено с авторски принт на Kloshar bags. Част от колекцията EPIC 201497682.03. Комбиниран е с елементи от черна еко кожа.

*Не е подходяща за носене в силен дъжд, има опасност да пропусне вода.

Характеристики:

Материали: Еко кожа и сублимиран плат
*3 джоба с цип
*регулируем колан
*метално лого

Доставка

Доставка: Всички доставки се извършват с куриер и плащане с наложен платеж. Доставката на територията на България е напълно безплатна при поръчка над 200 лева. 

Поръчки, направени до 15ч през работна седмица се изпращат на същия ден и се получават на следващия работен ден (включително събота). Нормално срока за доставка е 1 работен ден до повечето населени места, освен ако не е упоменато друго. Поръчки, направени след 15ч се изпращат през следващият работен ден. Поръчки, направени в Неделя се обработват в Понеделник.

Имате възможност да разгледате поръчаният продукт, преди да го заплатите. Опаковаме всеки продукт така, че да бъде максимално лесен за разглеждане. Ако се откажете от покупка поради намерен дефект транспортните разходи са изцяло за наша сметка, но ако откажете поради някаква друга причина то всички направени куриерски разходи са за Ваша сметка.