Kloshar Bags - STREET COSMOS

13 ноември 2016
Kloshar Bags - STREET COSMOS

В края на миналия месец за пръв път Kloshar Bags представихме своята нова колекция STREET COSMOS. Датата на събитието бе 20.10 и съвпадна с друго голямо събитие - рожденния ден на нашата дизайнерка. Премиерата се състоя в столичнен клуб, а партито бе част от поредицата "All eyes on you". 

Всеки четвъртък клубът организира разтърсващи хип хоп партита, като тяхната основна идея е да популялизират и подкрепят български брандове, свързани с уличната култура и изкуство. Нашето най-голямо вдъхновение е именно уличната среда, като мястото с най-много стилови различия и необятност. От там дойде и името на новата ни колекция - STREET COSMOS.

Паяжини, крила и крокодилска кожа са примесени с космически мотиви и холограмни елементи. Неоновите цветове и рисувани материи също са заложени в моделите, както и неизменната част на бранда - грамофонната плоча. Цялостната визия на колекцията е изключително авангардна и ексцентрична. Всяка чанта е ръчно изработена и е с уникален дизайн. Присъщо за марката е всеки един продукт да няма аналог, а да бъде единствен и неповторим.

За доброто представяне на "STREET COSMOS" се погрижи фотографът Ники Веселинов, чийто стил на работа е също толкова нестандартен и различен. Моделите, които избрахме за снимките са хора, свързани с хип-хоп културата и са добре познати в ъндърграунд средите. Пълната фотосесия заснехме в два етапа, като в първия си партнирахме с рапъра Fill Good и една от малкото жени диджейки в България - Dj Akasha

За снимачен терен избрахме най-свежото ъндърграунд местенце в София, а именно Five High - първият закрит скейтпарк в столицата. Вторият етап от заснемането проведохме по главните софийски улици и арт местенца, като концепцията бе изцяло urban. Лицата, които застанаха пред обектива са наши приятели от съседна Румъния - Кани и Котой. Тяхната визия е изключително атрактивна и точно тя ги прави перфектните лица за нашия бранд. Също така имат не малко изяви на музикалната сцена в Румъния, свежи рап парчета и клипове.


KLOSHAR FASHION SHOW
16 октомври 2020

BY KLOSHAR BAGS

прочети още
5 WAY POP-UP STORE | Milano, Italy
4 октомври 2020

BY KLOSHAR BAGS

прочети още
UPPER CUT at KLOSHAR SHOWROOM
12 февруари 2020

by KLOSHAR BAGS

прочети още
KLOSHAR WEEKEND BAZAR
11 ноември 2019

BY KLOSHAR BAGS

прочети още
IVANKA HRISTOVA EXHIBITION
4 октомври 2019

BY KLOSHAR BAGS

прочети още
NASTIE LIVE VOL.2 at KLOSHAR SHOWROOM
18 септември 2019

BY KLOSHAR BAGS

прочети още
KLOSHAR JAM VOL.2
26 юли 2019

BY KLOSHAR BAGS

прочети още
Giveaway 28
6 януари 2019

BY KLOSHAR BAGS

прочети още
KOUNDY - "VIBZ"
27 декември 2018

BY KLOSHAR BAGS

прочети още
Night Market III 13.10
18 септември 2018

By KLOSHAR BAGS

прочети още
Varna Beach Pazar 2018
17 август 2018

By Varna Beach Pazar

прочети още

By KLOSHAR BAGS

прочети още

На гости в предаването "Добър ден! по БНТ 2

прочети още
ТВОРЦИ НА ИДЕИ – KLOSHAR BAGS
23 септември 2016

By EMPTYYOURWARDROBE.COM

прочети още