Kloshar Bags - STREET COSMOS

Kloshar Bags - STREET COSMOS

13 ноември 2016
  • Сподели:

В края на миналия месец за пръв път Kloshar Bags представихме своята нова колекция STREET COSMOS. Датата на събитието бе 20.10 и съвпадна с друго голямо събитие - рожденния ден на нашата дизайнерка. Премиерата се състоя в столичнен клуб, а партито бе част от поредицата "All eyes on you". 

Всеки четвъртък клубът организира разтърсващи хип хоп партита, като тяхната основна идея е да популялизират и подкрепят български брандове, свързани с уличната култура и изкуство. Нашето най-голямо вдъхновение е именно уличната среда, като мястото с най-много стилови различия и необятност. От там дойде и името на новата ни колекция - STREET COSMOS.

Паяжини, крила и крокодилска кожа са примесени с космически мотиви и холограмни елементи. Неоновите цветове и рисувани материи също са заложени в моделите, както и неизменната част на бранда - грамофонната плоча. Цялостната визия на колекцията е изключително авангардна и ексцентрична. Всяка чанта е ръчно изработена и е с уникален дизайн. Присъщо за марката е всеки един продукт да няма аналог, а да бъде единствен и неповторим.

За доброто представяне на "STREET COSMOS" се погрижи фотографът Ники Веселинов, чийто стил на работа е също толкова нестандартен и различен. Моделите, които избрахме за снимките са хора, свързани с хип-хоп културата и са добре познати в ъндърграунд средите. Пълната фотосесия заснехме в два етапа, като в първия си партнирахме с рапъра Fill Good и една от малкото жени диджейки в България - Dj Akasha

За снимачен терен избрахме най-свежото ъндърграунд местенце в София, а именно Five High - първият закрит скейтпарк в столицата. Вторият етап от заснемането проведохме по главните софийски улици и арт местенца, като концепцията бе изцяло urban. Лицата, които застанаха пред обектива са наши приятели от съседна Румъния - Кани и Котой. Тяхната визия е изключително атрактивна и точно тя ги прави перфектните лица за нашия бранд. Също така имат не малко изяви на музикалната сцена в Румъния, свежи рап парчета и клипове.