KLOSHAR BAGS ОБЕДИНЯВА ЛЮБОВТА КЪМ МУЗИКАТА И МОДАТА

KLOSHAR BAGS ОБЕДИНЯВА ЛЮБОВТА КЪМ МУЗИКАТА И МОДАТА

18 ноември 2016
  • Сподели:

Брандът Kloshar Bags съществува от 2014 г. Зад марката седят двама души: Наталия Миленкова, която е главен дизайнер и Деян Миленков, който се грижи за имиджа и растежа на марката. Чантите са с уникален дизайн, като основен елемент е грамофонната плоча.

„Идеята да създадем такъв продукт дойде случайно, но в точния момент. Решихме, че е време да обединим интересите си в положителна насока и така от любители на музиката и модата сътворихме интересен продукт. Нашите чанти се правят ръчно и главно по поръчка, като във всяка една оставяме частица от себе си.“

За две години те са участвали във всички хендмейд пазари и фестивали в България, както и на FlohMarkt в Берлин. В момента очакват отговор от PREMIUM International Fashion Trade Show отново в Берлин,където през януари ще се съберат много европейски брандове.

Наскоро представиха новата си колекция „#StreetCosmos” в столичния клуб „Carrusel” .В тях те залагат на екстравагантността и същевременно на удобството. Преобладават космически мотиви и променящи се цветове.

На 18 декември можете да ги намерите в клуб Culture Beat, където ще се проведе поредното издание на„Culture Beat Pazar”.

„Вярваме, че нашите клиенти са хора, които не се влияят от модните тенденции, а ги създават. Ние знаем, че първото впечатление е най-важно и ако чантата ви кара хората да се обръщат след вас, то със сигурност вече сте ги впечатлили.“