TMT ЕКСПО 2-4 Октомври

TMT ЕКСПО 2-4 Октомври

17 август 2018
  • Сподели:

 

Дати на провеждане:  2– 4 Октомври 2018 г.
Периодичност:  Ежегодно
Поредност: 1-во издание
Място на провеждане: Интер Експо Център – София
Работно време: 10.00 - 18.00 ч.

Организатор: Интер Експо Център

TMT ЕКСПО – в ход е организацията на международното В2В изложение за текстил, машини, технологии. Организаторите от Интер Експо Център имат амбиция събитието да се превърне в най-големия професионален форум за сектора на текстилната индустрия за Югоизточна Европа.

Спектърът на продуктите и услугите на TMT EXPO обхваща всички етапи на процеса в  създаване на текстилни продукти - от производството на влакна, проектирането, кроенето и CAD/CAM, през подготовката за производство до самото технологично производство. 
Наред с това ще бъдат представени и следните сектори: текстилна логистика, пресоване/гладене, довършителни работи, тестване, вътрешен материален поток, осигуряване на качеството, оборудване за пране и химическо чистене.

В дните на изложението ще се проведе и 20-ата юбилейна национална конференция „Традиции и иновации в текстила и облеклото“
организирана от „ Научно – Технически Съюз по Текстил, облекло и кожи“.

Паралелно на ТМТ ЕКСПО ще се състои 7-ото издание на международното изложение за печатни и рекламни комуникации COPI’S, в което през последните години все по-силно е застъпена темата с широкоформатния дигитален печат върху текстил и персонализирания дизайн. 
Това ще доведе до синергия за посетителите на двете изложения.